Táto téma obsahuje 2 odpovede, má 2 hlasy, a bola naposledy aktualizovaná používateľom  rajo pred 10 rokmi, 9 mesiacmi.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #23973

    Anonymný

    Potreboval by som vediet kde by som mohol najst, ze ake kriteria potrebujem splnat,ak si chcem otvorit Bar resp.pohostinstvo,co sa tyka hygieny,viem ze tato otazky tu asi nepatri ale velmi by ste mi pomohli keby ste mi dali na nu odpoved dakujem pekne

    #24942

    Anonymný

    Skúste pozrieť tieto stránky:
    Potravinový kódex: http://www.svssr.sk/sk/legislativa/kodex/kodex.asp
    HACCP: http://haccp.szm.sk

    Ľudia to väčšinou robia tak, že idú osobne na hygienu (Regionálny úrad verejného zdravotníctva), vysvetlia, akú prevádzku si chcú založiť a oni im tam presne povedia, aké musia splniť požiadavky, aby im to schválili. Podľa toho sa človek zariadi a keď to všetko splní, zavolá hygienikov na schválenie.

    #25224

    rajo
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň.

    Chcel by som sa spytat, ci potrebujem schvalenie od hygienikov ked chcem mat obchod s vypoctovou technikou. Prevadzka by mala byt vlastne miesto bydliska.

    Druha moja podotazka je, ze ked chcem prevadzkovat len internetovy obchod, ci musim mat vobec prevadzku.

    Vopred veľmi pekne ďakujem za odpoveď.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)

Fórum ‘Diskusia o podnikaní, otázky a odpovede, porada’ je zatvorené pre pridávanie nových tém a odpovedí.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Zatvoriť menu
Tieto webové stránky nedávno prešli na nový lepší systém. Heslá zo starého systému do nového nie je možné preniesť. Preto je potrebné, aby si používatelia, ktorí sa zaregistrovali ešte na starom systéme, vytvorili nové heslo. Ďakujeme za pochopenie.